Winkel

Precies zoals de oude kruidenier nico het gewild had, kunt u alle lekkernijen van de menu- en wijnkaart van nico ook mee naar huis nemen. Die wijn waar u net een half glaasje van heeft geproefd, een koffie voor onderweg, een ambachtelijke broodlunch of gewoon wat ingrediënten om thuis zelf lekker mee aan de slag te gaan. Bij nico vindt u verse kazen en vleeswaren, als ook olijfolie, verse pasta's en een goede compote.

Bij Boska Holland zijn ze al meer dan 100 jaar gek van kaas. En laat nico nu ook een enorme kaasliefhebber zijn! Willem Bos maakte zijn eerste kaastools voor de lokale kaasboeren in Bodegraven, vlakbij Gouda. Vanaf die dag is het een familietraditie bij Boska om u te inspireren tijdens uw reis door de lekkerste kazen van de wereld.

Boska wil mensen laten genieten van kaas en de mogelijkheden daarvan. Binnen de totale collectie vindt u alles voor kaas variërend van schaven en planken tot luxe fonduesets. Bij nico vindt u een ruime keuze uit de Boska collectie en we geven u graag een passend advies.

De Olmenhorst is de huisleverancier van nico voor verse sappen op fles van biologisch geteelde Hollandse appels en peren. Landgoed de Olmenhorst is een familiebedrijf dat al ruim 150 jaar bestaat. Op dit landgoed woont en werkt inmiddels de vijfde generatie van de familie de Clercq, die eind 19de eeuw de eerste fruitboomgaard aanplantte. Nu heeft Landgoed de Olmenhorst rijke boomgaarden en bosschages met onder andere appels en peren die biologisch worden geteeld en worden verwerkt in de bijzonder smaakvolle Olmenhorst sap, jam, stroop en appelmoes. Het landgoed is altijd te bezoeken en er zijn mogelijkheden om zelf een boom te adopteren en in het seizoen zelf appels te plukken.

  • 100% biologisch
  • de smaken van dichtbij
  • eerlijk fruit, geselecteerd door De Olmenhorst
  • authentiek, sinds 1854

Nico

Morsstraat 25, 2312 BK Leiden

071 - 513 6172
info@eetwinkelnico.nl
facebook.com/eetwinkelnico

Dinsdag t/m zondag geopend
vanaf 12:00