hoofdgerechten
botervis * - 18 euro
antiboise
nico’s 100% beefburger - 15.5 euro
coppa, cheddar, zoete ui, verse friet
extra topping: eendenlever - 4.5 euro
visburger - 15.5 euro
ravigottesaus, tomaat, verse friet
extra topping: gerookte zalm - 3 euro
vega burger - 15.5 euro
kikkererwten, kerrie, ui, kastanjechampignons, verse friet
pasta met gamba's - 16 euro
knoflookolie, spinazie, biologische linguine
boeuf bourgignon * - 19.5 euro
purree
canneloni - 15 euro
spinazie, ricotta, roomsaus
rib eye - 22.5 euro
portjus
extra's:
verse frites met truffelmayonaise: 3.5 euro
gemengde groenten: 3.5 euro
gemengde sla: 3.5 euro
mayonaise / saus: 0.5 euro
voorgerechten
oesters 'fines de claires' - 15 euro
6 stuks
terrine van eendenlever - 14 euro
vijgenjam, brioche
carpaccio - 11 euro
weiderund, truffelmayo, parmezaan, pijnboompitten en gefrituurde uitjes
pasteitje (vegetarisch) - 9.5 euro
paddenstoelenragoût
proeverij van voor - 12.5 euro
per tafel
salades
vega - 11 euro
rettich, spinazie, scharrelei, chips van zoete aardappel
nico’s ceasar - 11 euro
boerderijhoen, croutons, parmezaan, coppa, scharrelei, ansjovis en yoghurtdressing
extra gamba's (3 stuks) 3.5 euro
salade huisgerookte zalm - 12.5 euro
citrusfruit, frisse dressing